?

Log in

abang kennard
21 February 2009 @ 09:38 am
*ganti ke bahasa indonesia lagi ah, bosen inggris terus, kekekekek*

oke, pertama-tama gw mau bilang kalo nanti jam 1 siang, jangan lupa nonton idola cilik 2! *ga penting, disepak*

di situ ada idola w, namanya siapa? ah, malu. jangan ah, nyebutin namanya kagak--uh, gue malu beneran neh! grrr...hehehehe, eniwei, gue join fansclubnya lho, fans clubnya namanya: C~LUVers!

kekekekek...so, udah tahu--dan bukan tempe--dia itu siapa, eh?

OH, JELAS.

namanya jelas mulai dari huruf c, lu kalo males nonton googling aja deh, siapa aja idola cilik 2 yang namanya mulai dari c. kekekeke...yang masih tersisa aja yah.

oke, sudah cukup dengan intermezzonya.

ck...perasaan gue pada nyampur semuanye...gara2nya kapan hari si c**** ini dapet rapot merah, tinggal kelas deh TT___TT mudah-mudahan nantinya dia dapet rapot biru...AMIINNN!!!

ga penting banget yah?

so what, gue kan fangirl! hehehehe...
 
 
abang kennard
21 February 2009 @ 09:25 am
*gets kicked* why beginning? you already write two entries before!
answer: sorry dear, I think of "him". today he's going to appear in idola cilik 2--I have to watch him!

lebay luarrr biasa...Collapse )
 
 
abang kennard
21 February 2009 @ 09:07 am
you are darkredviolet
#600B40

Your dominant hues are red and magenta. You love doing your own thing and going on your own adventures, but there are close friends you know you just can't leave behind. You can influence others on days when you're patient, but most times you just want to go out, have fun, and do your own thing.

Your saturation level is high - you get into life and have a strong personality. Everyone you meet will either love you or hate you - either way, your goal is to get them to change the world with you. You are very hard working and don't have much patience for people without your initiative.

Your outlook on life is slightly darker than most people's. You try to see things for what they are and face situations honestly. You'd rather get to the point than look for what's good.
the spacefem.com html color quiz
 
 
abang kennard
21 February 2009 @ 09:03 am
yo, it's kennard again. don't worry--I'm still alive!just an uneccessary intermezzo...*gots slapped, why not just start!?* =)) seme is the dominant characteristic, active, prefer to chase and give rather than take and getting chased...I think all anime fans know this term before... so...I gladly announce you that I am a-- SEME!!(just an unimportant post...gahh) ROFLMAO here's the proof that I'm seme:

You are a Chibi Seme!
You are the seme in disguise. Able to fit in and get along with uke and seme alike, you are able to get close to the uke on their level before exerting your dominance. This makes you at times manipulative and able to fool others about your true seme nature. Because of your harmless appearance, it takes the flamboyantly gay Flaming Uke to match wits and really bring out your aggressive side to expose you for the seme that you are.

Most compatible with: Flaming Uke, Badass Uke
Least compatible with: Dramatic Uke

What seme or uke are you? Take the experience at SemeUke.com, or find merchandise here. WUTTHE!!?? that's TRUE!!

 
 
 
 
abang kennard
15 January 2009 @ 07:36 pm
Read more about my view on male-female roles..Collapse )

'kay...can you see? this is how I express my feelings, my disagrees to my biology teacher. conventional, and moreover...BOOOORIIINNGGGG....
Tags:
 
 
abang kennard
14 January 2009 @ 07:59 pm
 YIHA!!

I'm not dying. I'm just not in a mood to write my blog...btw I announce that from now, my blog is in English!! well--to be honest, I'm not very expressive when it comes to english...so don't be surprised if my blog is "changed"! ROFLMAO.

'kay, here we go...

FEMALE. CHIBI. Have you even know those words?

tomorrow is art class...and one of my friend have the female chibi drawing. "OOHHHH CHIBIII!!! CHIBI AGAIN!!" I think (YESH BEBIEH, MOOOOAARRR CHIBIII!!!). I don't care what others think, call chibi boring, call chibi a meanie...I don't care, like gus dur's motto. chibi is fun!!! 

'kay...bye for now!! I have to go and have a private course...bah, private course is always BOOOORING....
Tags:
 
 
abang kennard
02 December 2008 @ 04:02 pm
 kalo liat judulnya, pasti kaget lah kalian.

wajar, siapa sih yang nggak kaget kalo denger kata, "hiduplah dengan banyak masalah"? bukankah kita, manusia, biasanya cenderung suka yang gampang-gampang?

Read more...Collapse )
 
 
abang kennard
06 November 2008 @ 09:03 pm
ayeh khawatir, jangan2 pihak yang bikin sinet bakal nuntut ayeh?

kgk apa dah...ini ayeh post keluhan ayeh tentang sinet indo yang lama-lama makin nyebelin jugak, terutama antagonis cewenya. gara-gara satu sinet, ayeh jadi (agak) melanggar prinsip ayeh sendiri untuk ga membenci char manapun. ayeh sendiri pada umumnya sudah kurang suka (bukan benci) ama char antagonis cewe, palagi di sinet yang jalan ceritanya gampang ketebak!?!?!?

jalan cerita sinet itu cuman: harta, rebutan cewe/cowo, ngegeng yang dibuat-buat...cuman itu doang! kreatip dikit dong, wahai pembuat sinet MANAPUN!! bikin yang agak ga biasa gitu napa. tambah lagi, sinet tuh kalo char protagonisnya pasti dibikin lemah kepribadiannya, kayak kurang minum m-150 bagi yang cowo ato jamu galian putri dan/atau nyonya meneer bagi yang cewe. 

ayeh kesel, padahal sudah banyak banget yang mengkritik ato nyampein keluhan ke pihak pembuat sinet, terutama sinemart, tapi ga ada yang didengerin. paling responnya cuman, "iya, iya. nanti diperbaiki," ato semacemnya. maksud ayeh, kalo cuman 1-2 kali gapapa tapi kalo diulang-ulang n ga ada aksi...

...apa artinya sebuah, "iya, iya. nanti diperbaiki"?? sama aja ga ada artinya kan??!!

huehhh...!!!

sadar dong, sadar. omongan itu memang gampang dikeluarkan, tapi kita sendiri harus hati-hati sama omongan kita sendiri. karena kata-kata itu kayak kencing, sekali keluar ga bisa dimasukkin lagi.

 
 
Current Mood: annoyedannoyed
 
 
abang kennard
30 October 2008 @ 09:23 pm
olaaa...semua, blog ayeh akhirnya pindah juga

buat aya yang uda terlanjur ngeadd blog ayeh yang dulu, silahkan add blog ayeh yang baru yaitu yang ini, ikut tren dong...masa lj dibiarin kosong melompong kayak gigi ompong...ciapeee dehhhh...!!!!

'tul ga?

ntar rencananya blog ini akan w promosiin di sb...n w rencana bakal promosi ama ank2 yang laen...g tw bisa apa g...

oc2, dadaaah~ *kabur*